Ābolu pīrāgs "ābolmaize"

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 āboli
  • 5 olas
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze cukurs
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepešpannā ielej mazliet eļļu, lai pārklāj virsmu. Ābolus smalki sagriež
  2. un saber uz cepešpannas.
  3. Pāri pārber vieglu kārtiņu cukura.
  4. Atsevišķi blodā sakuļ cukuru, olas un miltus. Pārlej pāri āboliem.
  5. Cepj 20 - 30 min. Gatavs tad, kad kļūst brūns no apakšas un gaiši
  6. brūns no augšas.
  7. Es cepu uz 230 - 250 C

Komentāri

Monika 2016. gada 21. augusts 21:43
ātri pagatavot un garšīgi. :)
margo 2011. gada 24. decembris 18:14
Izmēģināju, garšo pēc olu kulteņa ar āboliem, bērniem negaršoja. Paši apēdām jo ārā nemetīsi, tomēr 5 olas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize