Biezais ķīselis

4 1

Sastāvdaļas

  • Burciņa zaptes (kādu vēlas..labāk jāņogu, plūmju vai ko tml.)
  • Sauja rozīnes
  • 2 saujas žāvētas aprikozes
  • 3 - 4 ēd.karotes kartupeļu miltu
  • Ūdens
  • Piens

Pagatavošana

20 min.
  1. Ņem katlu, ielej ūdeni (vairāk nekā pusi no katla), uzvāra, pievieno nomazgātas aprikozes un rozīnes. Maisa. Uzvāra. Pievieno zapti un pavāra dažas minūtes. Tad pieliek klāt iepriekš sajauktus kartupeļu miltus ar ūdeni (var samaisīt glāzē vai krūzītē) un maisa uz lēnas uguns līdz ķīselis sabiezē un vēlreiz uzvārās (uzmet burbuli). Atdzesē un pasniedz ar aukstu pienu.
  2. Labu apetīti:)

Komentāri

Kristīne 2012. gada 15. jūnijs 15:11
Sanāk tiešām garda! :) Esmu likusi gan jāņogu zapti, gan ērkšķogu!
edy 2011. gada 14. marts 17:08
Tilpumi, mērvienības neeksistē !!
anna paula 2009. gada 3. oktobris 15:48
Izklausās izsmeļoši un vienkārši .Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti