Sākums > Receptes > Deserti

Šokolādes eglīte

2005. gada 6. decembris
Foto: Ilona Groma
Pagatavošana
90 min
1. Lai pagatavotu šokolādes eglīti uz folijas vajag uztaisīt 9 krustus ar izmēriem 7,9,11,13,14,15,16,17, un 18 cm
2. riekstus vajag ar lieliem gabaliem sagriezt,
3. piena šokolādi ūdens peldē izkausēt, kad šokolāde ir izkususi sajaukt kopā ar riekstiem, pēc tam uz folijas jāveido ir krusti, kad šie krusti būs sacietējuši no folija prātīgi noņemt un veidot egli no sākuma liek lielākos krustus pēc tam ar vien mazākus un mazākus, lai katra krusta sastāvdaļa saturētos kopā izkausē rūgto šokolādi un uz katra krusta viducī kā "līmes" aizvietotāju pa ½ tējkarotei liek virsū un krāmē no lielākā uz mazāko krustu.
4. Kad Eglīte ir izveidota apber to visu ar pūdercukuru. un noliek sastingt.
5. Labu apetīti. !!!
Uz augšu