Rupjmaizes-bumbieru sacepums

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g bumbieru
  • 400 g saziedējušas rupjmaizes
  • 150 g cukura
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 glāze piena
  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote kanēļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupjmaizi sarīvē uz rīves un apcep sviestā, samaisa ar pienu, olu dzeltenumiem, cukuru un kanēli. Pusi masas liek ietaukotā formā, pārklāj ar nomizotām bumbieru pusītēm bez serdēm. Pāri pārliek otru maizes masas pusi. Šur tur iesprauž pa sviesta piciņai. Cep cepeškrāsnī. Pasniedz ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize