Rabarberu biezpiena šarlote

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g rabarberu ( var aizvietot ar rabarberu kompotu bez sīrupa vai rabarberu biezeni, ņemot mazāk cukura )
  • 400 g baltmaizes
  • 400 g biezpiena
  • 100 sviesta
  • 200 g cukura
  • 4 olas
  • 4 edamkarotes piena
  • Vaniļas cukurs vai rīvēta citrona miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Rabareberus nomizo, sagriež kubiņos, apber ar 100 g cukura un ļau mazliet pastāvēt. Baltmaizi sagriež kubiņos un apcep sviestā.
  2. Biezpienu sajauc ar cukuru un vaniļas cukuru.
  3. Ietaukotā veidnē liek kārtu maizes, kārtu biezpiena, kārtu rabarberu. Olas sakuļ ar pienu un pārlej kārtojumam. Cep cepeškrāsnī līdz gaiīs brūnai garoziņai.

Komentāri

IlzeG 2015. gada 8. jūlijs 15:48
Beidzot atradu ko līdzīgu ko gatavojām manā bērnībā!!!! Tikai maizes pamatā plātī ieklāja Selgas cepumus un biezpienu pārlika ar vasaras ogām! Pa virsu atkal cepumi, ko pārlēja ar piena-olu maisījumu!!!!
Guna 2011. gada 15. maijs 17:50
Maizi es teiktu, ka vajag mazāk (es taisīju ar 350 g kukulīti un arī likās par daudz), vai arī olas ar pienu vairāk, jo taisīju 28 diametra pannā un šķidrums neapsedza visu. Rezultāts diezgan garšīgs, bet biju gaidījusi, ko labāku!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti