Biezpiena ābolu pudiņš

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 -4 āboli
  • 250 g biezpiena
  • 6 olas
  • 5 šķēles tostermaizes
  • 2 paciņas vaniļas cukura
  • 6 ēdamkarotes bez kaudzes cukura
  • Pciņa margarīna
  • Mazliet rīvmaizes

Pagatavošana

30 min.
  1. Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs. Olas dzeltenumu, cukuru un 1 paciņu vaniļas cukuru saputo.Baltmaizi sagriež nelielos kubiņos. Sajauc sakulto olu dzeltenumu, ābolus, biezpienu un maizes kubiņus.Olas baltumus saputo stingrās putās ar paciņu vaniļas cukura Un izcilā cauri maisījumam.
  2. Liek ar margarīnu ieziestā un ar rīvmaizi izkaiītā formā un cep 10-15 minūtes stipri sakarsētā cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti