Cepts lasis ar fetas sieru

4 1

Sastāvdaļas

  • Laša fileja
  • Fetas siers
  • Sarkanais sīpols
  • Dilles
  • Olīveļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Laša fileju sagriež 3cm biezās šķēlēs, un pa vidu gareniski iegriež šķēlumu, nepārgriežot laša ādu un maliņas. Fetas sieru ar dakšiņu saspaida un samaisa ar sasmalcinātām dillēm un sasmalcinātu sīpolu. Tādu sieru pilda laša šķēlumā. Pildīts lasis atgādina laiviņu. Lasi mazliet apsmērē ar olīveļļu un cep cepeškrāsnī 200gr.
  2. Garšīgi! Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni