Frikadeļu zupa ar rīsiem un burkāniem

5 1
Frikadeļu zupa ar rīsiem un burkāniem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 2 burkāni
  • 1 sauja rīsu
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 l ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšviela "Anniņa" bez sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Katlā uzvāra ūdeni, ieber notīrītus un sagrieztas šķēlēs burkānus, pievieno sāli un "Anniņu", vāra līdz burkāni pusmīksti.
  2. Pievieno nomazgātus rīsus, vāra gatavus.
  3. Sīpolu smalki sagriež un pievieno maltajai gaļai, arī sāli un piparus, kārtīgi samaisa,veido mazas bumbiņas un iemet katlā un vāra gatavu (kad peld virspusē, vēl mazliet jāpavāra).
  4. Beigās nodzēš uguni, pievieno zupai spiestus ķiplokus, samaisa.
    Galdā pasniedz ar krējumu.

    Labu apetīti!
    Beigās nodzēš uguni, pievieno zupai spiestus ķiplokus, samai...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas