Kartupelīši maltās gaļas kažociņā

3 1

Sastāvdaļas

  • Nepārāk lieli kartupelīši
  • Maltā gaļa(sagatavota tā pat kā kotletēm)
  • Garšvielas
  • Follijs

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo kartupelīšus,mazliet apvārta garšvielās(vegeta,santa marijas,utt pēc paša gaumes,kas patīk pie kartupeļu ēdieniem)Var protams nevārtīt nekur,tā saglabājot kartupeļa dabīgo garšu.Apkārt veido pabiezu maltās gaļas segu.Respektīvi nosedz kartupeli ar malto gaļu apmēram 1-1,5 cm biezumā.Visu to bumbu liek follija kvadrātā un aizver ciet ,neaizvirpinot cieši ciet.Cep cepeškrāsnī apmēram 35-40 min.Īsi pirms gatavs atver vaļā bumbas,lai maltā gaļa apvelk brūnumiņu.Pasniegt var ar šķovētiem kāpostiem,vai svaigiem salātiem.Var pasniegt ar mērci,vai vienkārši tā pat!Šo ēdienu var sagatavot un atstāt ledusskapī,un kad maltīte tuvojās ,sakārto pannā un cep!

Komentāri

Dzjiiga 2011. gada 20. janvāris 12:42
bija gardi,nekas iipash bet garshiigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni