Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Riodežaneiro krabju pudiņš

2005. gada 30. novembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Kukurūzas cieti sajauc ar pienu, uzkarsē, veidojot pudiņa pamatmasu. Baltmaizi izberž caur sietu, sajauc ar olu dzeltenumiem un sāli, bet pēc tam ar atdzesētu pudiņa masu. Krabju gaļu un šķēlītēs sagrieztu tomātu sautē margarīnā, pieliekot garšvielas. Pievieno pamatmasai. Saputo olu baltumus, pieliekot mazliet sāls, un visu pārlej masai. Pievieno garšvielas, uzmanīgi izmaisa, liek ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā fromā un cep 15 minūtes vidēji karstā cepeškrāsnī. Garnē ar krabju un tomātu gabaliņiem. Pasniedz ar rīsiem un zaļajiem salātiem.
Uz augšu