1. Nieru taukus labi saberž. Rozīnes nomazgā, nosusina un samaļ kopā ar taukiem gaļas mašīnā. Ļoti smakli sagriež ābolus. Sarīvē apelsīna un citrona miziņas. Izspiež no apelsīna un citrona sulu un samaisa to ar maltajām mandelēm, garšvielām un konjaku. Visu sajauc, liek traukā, pārsedz ar celogāna papīru un glabā vēsā vietā 4 nedēļas.
2. Stundu pirms cepšanas gatavo smilšu mīklu. Izsijā miltus, pieliek sodu un taukvielas un iejauc mīklu. Ja nepieciešams, pielej mazliet ūdens, lai mīkla būtu mīksta un labi izveltnētos. Noliek mīklu uz 1 stundu aukstumā. Tad izveltnē 2-3mm biezā kārtā. Veido pīrādziņus, cep vidēji karstā cepeškrāsnī 20-30 minūtes.
3. Smilšu mīklu pēc vēlēšanās var aizstātar kārtaino mīklu.