Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Filadelfijas klasiskā siera kūka

2005. gada 9. decembris
Foto: Depositphotos.com
Ar biezpienu vai citiem aizstājējiem šī kūka nebūs laba. Pirms eksperimentēt kūkā ar augļiem vai citām piedevām - vispirms ieteiktu uzcept orģinālu.
Pagatavošana
50 min
1. Sviestu sasilda līdz istabas temperatūrai.
2. Cepeškrāsni ieslēdz uz 200°C.
3. Cepumus smalki sadrupina (gandrīz kā miltus).
4. No cepumiem un sviesta pagatavo mīklu. Tortes formu (apm. 26 cm) ieziež ar sviestu (vai labāk: malu ieziež ar sviestu, bet pamatni pārklāj pāri malām ar cepamo papīru, tad uzliek formas malu un saspiež).
5. Mīklu vienmērīgi izrullē formā.
6. Sieru, cukuru, olas, miltus [un, ja vēlas vaniļu] samaisa viendabīgā masā. Siera masu, izberžot caur sietu caur sietu, liek uz mīklas, izlīdzina. Cep apm. 30 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu