Garshiigais :)

2006. gada 19. aprīlis
Foto: Mona_Liza
Pagatavošana
1 min
1. Notīram abas pačiņas ar konfektēm.
2. Ņemam kastrolīti - tādu vidēji lielu .. nūū apmēram tādu, kurā vārītu kartupeļus pusdienām četriem cilvēkiem. Ieliekam sviestu (pusīti no paciņas) .. kausējam, kausējam, kausējam - kamēr pilnīgi šķidrs.
3. Metam klāt visas konfektes. Maisam, maisam, kamēr arī tās pilnīgi izkūst + var pievienot katliņā medu, lai izkūst ( ~ 2 karotes) ..
4. Kad izkusušas ņemam katliņu no plīts nost un beram klāt visu paciņu ar kukurūru.
5. Mēģinam ar palielu karoti samaisīt tik ļoti, lai `šķidrā` konfekšu masa būtu pie katras kukurūzas .....
6. Tad ņemam cepamo papīru un uzklājam uz galda. Apmēram 400 cm .. :) nu tas tā - uz izjūtu .. un tad visu no masu met tam papīram virsū. Sakoncentrē uz vidutiņu un taisa tādu kā "kukulīti" - galvenais, lai papīrs apņem to no visām pusēm. Mēģinam viņu saspiest cik vien spēks, lai nav pārāk ar caurumiem starp kukurūzu .. Kad viss kukulītis saspiests un izveidota tāda kā baltmaizes formiņa ar visu paīru aptīto liek ledusskapī uz ~ 40 min.
7. .. Ēd - vnk nogriežot šķēlīti ..
8. Debešķīgs gardumiņš .. :) Veikalā tādu nenopirkt :)
Uz augšu