Sākums > Receptes > Uzkodas

Baltās tortiļas ar pildījumu

2005. gada 28. novembris
Foto: Dzintra Valdate
Pagatavošana
40 min
1. Tortiļām:
2. Šo visu principā sajauc kopā (es jaucu virtuves kombainā) atstāj uz minūtēm 20 pastāvēt. Tad sadala 12 gabaliņos izrullē un uz pannas apcep no abām pusēm (kā pankūkas). Tad liek uz šķīvja un apsedz.
3. Pildījumam:
4. Papriku sagriež gabaliņos, kā mazās strēmelītēs
5. Sīpolu smalki sasmalcina un ķiploku izspiež
6. Čilī piparam iztīra sēklas sagriež šķēlītēs
7. Pannā ielej eļļu sacep sīpolu tad arī liellopu gaļu
8. Pievieno papriku, čilī, un ķiplokus
9. Pieliek mērcīti (vienu vai otru kuru nu katrs izvēlas)
10. Cepina, kamēr gatavs.
11. Man pašai patīk taisī salātiņus (no kāposta un krējuma) ko kopā ar šo masu tin tortiļās un ēd.
12. Šis daudzums pietika 4 rijīgiem ēdājiem
Uz augšu