Lašu zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 gabali Svaiga lašu muguriņa
  • Kartupeļi
  • 2 nelieli burkāns
  • Dilles
  • Sāls
  • Pipari
  • Krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Ielej katlā ūdeni un liek vārīties laša muguriņas, kad izvārījies, ņem laukā un atdzesē.
  2. liek buljonā sagrieztus katupeļus
  3. arī burkānus, būtu labi ja pirms vārīšanas sarīvētu.
  4. kad kartupeļi gatavi, tad liek laša gaļiņu, kas ir attīrīta no asakām
  5. pievieno dilles un citas garšvielas pēc garšas un vāra vēl 5 minūtes.
  6. lej zupu šķīvi un pievieno krējumu.
  7. Labu apetīti!!!

Komentāri

Sintija 2012. gada 1. oktobris 15:37
Katrs taisa kā vēlas. Un ko Jūs ņematies, cilvēks dalās ar savu recepti, bet jums slikti viss. Paši esat kaut vienu recepti ielikuši?
Vella 2012. gada 24. maijs 23:11
Brīnišķīga, klasiska recepte - tieši tas kas vajadzīgs!
JURIS 2012. gada 3. janvāris 18:05
Jūs tur jukuši ?No kura laika zivju zupai liek burkānus ?Marasms !šņabi gan neviens nepievieno , kā vajadzētu !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas