Vīnogu deserts

2005. gada 25. novembris
Foto: una
Pagatavošana
1 min
1. želatīnu 5 minūtes uzbriedina aukstā īdenū biezpienu sajauc ar pienu,cukuru,citrona sulu un sarīvētu miziņu vispirms ēdamkaroti biezpiena masas samaisa ar želatīnu lai tas nesaietu kunkuļos, tad arī pārējo biezpiena masu piejauc želatīnam apmēram pusi želatīna atstāj putukrējumam vīnogas sadala divās daļās no tām izņem kauliņus lēzenā traukā kŗto daļu vīnogu un tām pa virsu lēnām uzlej apmēram pusi biezpiena masas atkal izveido vīnogu kārtiņu un tai pavirsu uzlej atlikušo biezpiena masu trauku uz pāris stundām ieliek ledusskapī vēlāk saldo masu ar nazi atdala no trauka malām un novieto uz šķīvja pa virsu uzliek saputotā saldā krējuma( kurā ir iemaisīts atlikušais želatīns) piciņas visu dekorē ar vīnogām desertiņu vēl kādu brīdi patur ledusskapī un yad to var likt ledusskapī!
Uz augšu