Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas karbonāde ar tomātiem un sieru

2005. gada 25. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež gaļu šķēlēs, viegli 'izklapē'. Sakuļ olu, kurai pievieno sāli un piparus.
2. Sakarsētā pannā viegli apcep olā apvartītās gaļas šķēles - necep ilgi, tīri lai iegūtu vieglu toni un ola būtu it kā gatava.
3. Liek uz cepamās plāts, apkaisa ar sāli un pipariem.
4. Tomātu sagriež šķēlēs, liek uz gaļas. Liek arī zaļumu lapiņas.
5. Sieru sarīvē, sajauc ar majonēzi. Vienmērīgi izklāj pagatavoto masu uz katras šķēles. Ja vēlas, var pievienot šai masai arī ķiploku.
6. Gaļu cep aptuveni 20 minūtes 180 grādos.
Piedevas pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu