Klasiski pildīta paprika

3 1

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 1 kg paprikas
  • 1 glāze/s rīsu
  • 500 g maltas gaļas
  • 100 g siera
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Dilles

Pagatavošana

80 min.
  1. Novāra rīsus un atdzesē.
  2. Sajauc rīsus ar malto gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums.
  3. Papriku iztīra un iemērc verdošā ūdenī. Saglabā arī cepurīti
  4. Pilda paprikā gaļas masu. Uzber sieru un uzliek cepurīti.
  5. Papriku kārto cepešpannā, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa dilles un cep 200 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes.

    Labu apetīti!
    Papriku kārto cepešpannā, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni