Sojas un briseles kāpostu zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 litrs ūdens
  • 1 ½ kubiņi dārzeņu buljona*
  • 1 burkāns
  • 1 kartupelis
  • ½ paciņa (ap 100g) sojas nūdeļu*
  • 1 /3 kārbas konservētas kukurūzas
  • 8 koriandra graudiņi*
  • Šķipsniņa maltu melno piparu*
  • 1 – 2 ēdk. augu eļļas*
  • 8 – 10 Briseles kāpostu galviņas
  • Pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāriet ūdeni ar buljonu, ieberiet soju. Kad tā uzbriedusi un mīksta, izņemiet ārā un pannā apcepiet. Burkānus sagrieziet ripiņās, Briseles kāpostus – uz pusēm.
  2. Eļļā apcepiet koriandru un burkānus, pievienojiet zupai, pieberiet piparus, uzvāriet. Tad lieciet zupā kubiņos sagrieztu kartupeli un Briseles kāpostiņus. Kad tie gatavi, pievienojiet apcepto soju un notecinātu kukurūzu. Pārkaisiet pētersīļu zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas