Ļuļa-kebab

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 700 g lielas aitas vai teļa gaļas
  • 1 sīpols
  • 100 g lociņu
  • Pētersiļi
  • Lavašs
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu samaļ kopā ar sīpoliem, pieliek sāli,piparus un kārtīgi maisa līdz masa kļūst vijīga. Noliek uz 20 minūtēm aukstumā. Veido nelielas desiņās, ver uz iesmiņiem un cep uz karstām oglēm ik pa laikam apgrozot. Pasniedz ietītus lavašā un pārkaisītus ar zaļumiem.

Komentāri

salamander 2010. gada 13. augusts 14:33
uz rīves labā ir sarīvēt
ina fominova 2009. gada 27. novembris 15:47
Mal, ar ko gribi, galvenais samal :))))
garša 2009. gada 27. novembris 14:31
caur ko izmaļ, ?? ar parasto padomju gaļas maļamo vai blenderi, ???
tākā maltajā gaļā, vai kā??

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni