Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ļuļa-kebabs no teļa gaļas

2005. gada 24. novembris
Foto: Ina Fominova
Gardie teļa gaļas ļuļa-kababi, ko var pagatavot ne tikai uz grila, bet arī cepeškrāsnī vai unz grilpannas. Pasniedz, ietītus lavašā un pārkaisītus ar kapātiem pētersīļiem, marinētu sīpolu ripiņām.
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu samaļ kopā ar sīpoliem, pieliek kapātus sīpollokus, sāli, piparus un kārtīgi maisa, līdz masa kļūst vijīga. Noliek uz 20 minūtēm aukstumā.
2. Veido nelielas desiņās, ver uz iesmiņiem un cep uz karstām oglēm, ik pa laikam apgrozot. Pasniedz, ietītus lavašā un pārkaisītus ar kapātiem pētersīļiem, marinētu sīpolu ripiņām.
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu