Persiešu teļa gaļas ragū

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g teļa gaļas
  • 50 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 1 ābols
  • Milti
  • Ķiploki
  • Citronu miziņa
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku apcep eļļā līdz caurspīdīgumam, pieliek piparus. Uz tās pašas pannas apcep kubiņos sagrieztu gaļu, pārkaisa ar miltiem, samaisa, pieliek sagrieztus ābolus, citronu miziņu, pārlej ar ūdeni un zem vāka sautē līdz gatavībai. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Inta Jansone 2010. gada 12. aprīlis 17:43
gards

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni