Turku gaļas bumbiņas

3 1
Turku gaļas bumbiņas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas (pēc izvēles)
  • 1 liels sīpols
  • 15 g pētersīļu
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 2-3 šķēle/s baltmaizes
  • 2 olas
  • 1 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 2 tomāti
  • Pipari
  • Ķimenes
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu samaisa ar sīki sagrieztiem sīpoliem, ķiplokiem, pētersīļiem, izmērcētu un nospiestu maizi, olām un garšvielām.
  2. Veido mazas bumbiņas, apviļā miltos un apcep eļļā.
  3. Liek katlā, pievieno noblanšētus, sakapātus tomātus vai tomātu mērci un sautē zem vāka 20 - 25 minūtes uz vidējas uguns.

    Labu apetīti!
    Liek katlā, pievieno noblanšētus, sakapātus tomātus  vai tom...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Mārīte Homiļeva 21. februāris 13:27
Jāizmēģina.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni