Tītars ar rozīnēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g tītara gaļas
  • 60 g eļļas
  • 200 g krējuma
  • 50 g rozīņu
  • 10 g miltu
  • Muskatrieksts
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un muskatriekstu un cep.Rozīnes uzbriedina karstā ūdenī, pievieno eļļā apceptiem miltiem. Pielejmērcei krējumu, un pārlej tītara gabaliem. Sautē apmēram 1 stundu. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Ieva 2015. gada 8. marts 12:12
Fantastiski garšīgi!!!! :) Galvenais, ka nekā sarežģīta. Es tikai vēl vairāk krējuma pieliku.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni