Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pica ar bazilika mīklu

2005. gada 20. novembris
Foto: Una
Pagatavošana
1 min
1. Izkausē margarīnu, piliek klāt cukuru un sāli, sakuļ, tad piekuļ klāt olu. Taisa ieraugu- siltā pienā izšķīdina raugu un pieliek mazliet cukuru, ļauj lai mazliet uzrūgst. Tad to pievieno olu maisījumam, pievieno miltus, eļļu,visu labi samīca, tā,lai neliptu pie rokām un bļodas malām. Atstāj siltumā,lai uzrūgst.
2. Tikmēr sacep sīpolus, ar kādu vien desu, gaļu, vai šķiņķi.
3. Kad mīkla uzrūgusi, izveltnē to un liek uz ieeļļotas plāts, man no šāda mīklas daudzuma sanāca divas plātis. Virsū smērē ketčupu prāvā kārtā, tad pa virsu ceptos sīpolus un gaļu, pa virsu bagātīgi ber sieru, un to savukārt apber ar kubiciņos sagrieztu papriku.
4. Cep vidējā karstumā, apm 20 min, kamēr siers izkusis, un mīklas pamatne palikusi brūna.
Uz augšu