Foreles biezzupa ar zaļumiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 vidēji kartupeļi
  • 2 nelieli burkāni
  • 1 neliels saišķitis ar pētersīļiem
  • 1 litrs ūdens
  • Garšvielas - Santa Maria "Maisījums zivīm ar dillēm" un "Citronpipari" - pēc vēlēšanās
  • 1 gabaliņš foreles steika

Pagatavošana

20 min.
  1. Notīri un sagriez gaballiņos kartupeļus un burkānus. Saber ūdenī, kas jau uzlikts vārīties. Pavāri dārzeņus apmēram 10 minūtes, kamēr pamīksti. Tad klāt piemet sasmalcinātus pētersīļus un no ādas un asakām attīrītu forelīti. Vēl 5 minūtes pavāri. Tagad laiks garšvielām - ja gribi ēst zupiņu, kas silda un spēcina, piemet tā pavairāk citronpiparus, ja prasās izteiksmīgāku zivju garšu, pastiprini zupiņu ar maisījumu "Zivīm ar dillēm". Tagad visu sāvārīto lej blenderī un kārtīgi samaisi. Un uz galda būs zupiņa, ko ēd slavē visi gardēži!

Komentāri

Rita 2013. gada 31. marts 12:11
Ļoti ātri pagatavojams un ļoti garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas