Sākums > Receptes > Zupas

Foreles biezzupa ar zaļumiem

2005. gada 19. novembris
Foto: Kristīne
Pagatavošana
20 min
1. Notīri un sagriez gaballiņos kartupeļus un burkānus. Saber ūdenī, kas jau uzlikts vārīties. Pavāri dārzeņus apmēram 10 minūtes, kamēr pamīksti. Tad klāt piemet sasmalcinātus pētersīļus un no ādas un asakām attīrītu forelīti. Vēl 5 minūtes pavāri. Tagad laiks garšvielām - ja gribi ēst zupiņu, kas silda un spēcina, piemet tā pavairāk citronpiparus, ja prasās izteiksmīgāku zivju garšu, pastiprini zupiņu ar maisījumu "Zivīm ar dillēm". Tagad visu sāvārīto lej blenderī un kārtīgi samaisi. Un uz galda būs zupiņa, ko ēd slavē visi gardēži!
Uz augšu