Havig-polo kurdu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 glāzes gargraudu rīsu
  • 8 ēdamkarotes eļļas
  • 6 burkāni
  • 1 glāze ūdens
  • 1 kg maltas teļa gaļas
  • 2 sīpoli
  • ½tējkarotes kurkuma vai karija
  • 2 glāzes tomātu mērces
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Iemērcētķarstā sālītā ūdenī rīsus uz pāris stundām, pēc tam tajā pašā ūdenī izvarīt pusgatavus un kārtīgi nomazgāt. Ieliet cepešpannā 4 ēdamkarotes eļļas, apcept sagrieztus sīpolus zeltainus.Pielikt gaļu, sāli, piparus un kārtīgi sacept. Pieliet gaļai tomātu mērci un pāris minūtes pasautēt, tad pievienot sarīvētus burkānus un vēl pasautēt 10 minūtes. Kastrolī ieliet atlikušo eļļu, ieliet mazliet ūdeni un likt kārtām vārītos rīsus un gaļu. Maisījumā izurbt vairākus caurumus līdz kastroļa dibenam, uzlikt vāku un vārīt pāris minūtes uz lielas uguns, pēc tam vēl 15-20 minūtes uz mazas uguns. Noņemt vāku, apslacīt ar ūdeni un eļļu. Tad vēl pasautēt 10-15 minūtes.

Komentāri

sendija 2016. gada 25. jūnijs 16:08
tie ir garsiki

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni