Irāņu plovs ar vistas gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes rīsu
  • 1 neliela vista
  • 1 tējkarote diļļu sēklu
  • 1 tējkarote magoņu sēklu
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 glāzes rūgušpiena vai kefīra
  • Augu eļļa
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Garšvielas
  • 2 ēdamkarotes silta piena
  • ½ glāze apceptu un sasmalcinātu mandeļu
  • 1 ēdamkarote zemesriekstu
  • 1 ēdamkarote pistāciju

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu sadalīt gabaliņos. Diļļu un magoņu sēklas saberzt putriņā, pieliet ūdeni,pielikt sāli, un tajā iemarinēt gaļu.Sīpolu un ķiploku apcept zeltainus, pievienot garšvielas, ielikt iemarinēto gaļu, pēc vajadzības pieliet ūdeni un sautēt mīkstus. Rīsus nomazgāt, nosusināt, apcept eļļā, pieliet 3 glāzes ūdens ( var buljonu ) un vārīt mīkstus. Sagatavotos rīsus sajaukt ar vistas gaļu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni