Horeš-subzi kurdu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 700 g teļa gaļas
  • Glāze lielo sarkano pākšu pupiņu
  • 3 buntītes pētersiļu
  • 2 ēdamkarotes diļļu sēklu
  • 2 tējkarotes sāls
  • 3.5 tējkarotes piparu
  • 4 glāzes ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvārīt kubiņos sagrieztu gaļu kopā ar pākšu pupiņām.ļoti smalki sagriezt pētersiļus, pārkaisīt gaļai.Pielikt sāli, piparus. Visu sautēt bez vāka, kamēr ūdens gandrīz iztvaikojis.Pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni