Kabli ( afganistāna )

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 -700 g teļa gaļas
  • 2 glāzes rīsu
  • ½ glāzes eļās
  • 1 liels sīpols
  • 2 burkāni
  • 2 daiviņas ķiploku
  • Pa tējakrotei sāls, piparu, cukura
  • ¾ glāzes tomātu sulas
  • 2 /3 glāzes rozīņu
  • Pa ½ tējkarotei kanēļa un ķimeņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Eļļā apcept sīki sagriztus sīpolus un gaļu. Pievienot sāli, pipraus, ķiplokus un tomātu sulu.Pieliet nedaudz ūdens un sautēt līdz gaļa mīksta.Pievienot rīsus un sautēt līdz tie mīksti. Burkānus sagriezt aplīšos, apcept eļļā, pievienot rozīnes,cukuru,kanēli un ķimenes.Izmaisīt. Lielā katlā vai cepešpannā liek kārtu gaļas un rīsu sautējuma, kārtu burkānu un rozīņu,tad atkla gaļu ar rīsiem. Cept vēl 15-20 minūtes cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni