Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šmorēti skābie kāposti

2005. gada 16. novembris
Foto: Anita Akmentiņa
Pagatavošana
1 min
1. Skābos kāpostus, vajadzīgajā skābumā, liek katlā , virsū uzlej šmores zupu un sutina gatavus.
2. Kad gatavi, uztumē ar ūdenī iemaisītu kartupeļu cieti.
3. Šo ēdienu gatavojot jāatcerās divas lietas-
4. tā kā šmores zupa vienmēr iznāk pasāļa un diezgan koncentrēta,tāpēc to der pēc garšas pašķaidīt ar ūdeni ; uztumējot ar kartupeļu cieti jāraugās ,lai to nepielietu par daudz ,citādi kāposti būs glumi.
5. Šādi pagatavoti kāposti ir ar īpatnēju, bet ļoti patīkamu garšu.
Uz augšu