Indonēziešu bami

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g zemesriekstu
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēd.karotes eļļas
  • 250 g teļa gaļas
  • 500 g tomātu
  • 50 g šampinjonu
  • 100 g lociņu
  • 2 paprikas
  • 2 ēd.karotes sakapātu pētersīļa lapiņu
  • 2 olas
  • ½ citruna
  • Sāl
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. No olām, sāls un divām ēdamkarotēm ūdens sakult masu omletei. Riekstus iebērt ūdenī un vārīt 10 minūtes.Dziļā pannā ieliet 3 ēdamkarotes eļļas, iebērt smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus un kubiņos sagrieztu gaļu.Tomātus apliet ar vārušu ūdeni, novilkt miziņu un sagriezt nelielos gabaliņos.Sēnes sagriezt sloksnītēs,lociņus sakapāt, paprikai izņemt sēklas un vidiņus, smalki sagriezt. Visu sajaukt ar gaļu un sīpoliem, pielikt sāli, piparus un sautēt pusstundu. Sautējumu sajauc ar atdzesētie un nosusinātiem riekstiem. Izcep omleti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni