Mainādē vārīta zivs ( marokiešu recepte )

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg zivju
  • 4 sīpoli
  • 6 ķiploku daiviņas
  • 300 g eļļas
  • 0.5 ēd.karotes adžikas
  • 3 citroni
  • 3 ēd.karotes tomātus pastas
  • 4 -5 piparmētru zariņi
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
  • Glāze ūdens
  • Ķimenes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztus sīpolus un saspiestus ķiplokus cep eļļā, pievieno tomātu pastu, sāli, piparus, pusglāzi ūdens, adžiku. Pasautē pāris minūtes, tad pieliek piparmētru zariņus un pielej atlikušo ūdeni. Uzvāra. Iztīrītu zivi sagriež palielos gabalos, apkaisa ar sāli un ķimenēm, liek marinādē un vāra apmēram 10 minūtes uz lēnas uguns. Vārīšanas beigās pievieno citronu sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni