Zivs filej marokāņu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • Kg zivs filejas
  • 1 citrons
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • Rīvmaize
  • Zaļumi
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 2 ēdamkarotes adžikas
  • Ķimenes
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Olīveļļu sajauc ar garšvielām, sasmalcinātu ķiploku un sasmalcinātiem zaļumiem. Marinē zivi 1 stundu, tad apvīļā gabalus rīvmaizē un cep. Pirms pasniegšanas apslaka ar citrona sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni