Eļļā ceptas reņģes alžīriešu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg reņģu
  • 1 galviņa ķiploku
  • 1 asā pipara pāksts
  • 1 citrons
  • Šķipsniņa ķimeņu, sāls, melno malto piparu
  • Milti
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiplokus notīra un saberž ar aso piparu, ķimenēm, sāli un maltajiem melnajiem pipariem. Ar šo putriņu iesmērē zivis. Apvīļā miltos un cep. No pārpalikušās putriņas un miltiem var samīcīt mīklu, veidot mazas bumbiņas un cept tajā pašā eļļā. Pasniedz ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni