Biezās pankūkas

2005. gada 14. novembris
Foto: Kristīne Strode
Pagatavošana
1 min
1. biezajām pankūkām piena vietā var ņemt skābpiena produktus.
2. olas dziltenumu atdala no baltuma. dzeltenumu saputo ar sāli un cukuru. pa daļām pievieno pienu un miltus. sakuļ viendabīgu masu skābpiena diezumā, lai nav kunkuļu.
3. olas baltumu sakuļ stingrās putās un uzmanīgi iecilā mīklā.
4. ja pankūkām pievieno piedevas- dārzeņus, augļus, ogas, biezpienu. tās pievieno mīklai pirms pievieno olas baltumu.
5. sakarsētā pannā ieliek taukvielas un liek nelielas, iegarenas pankūkas. cep no abām pusēm gaiši brūnas.
6. var pasniegt visās ēdoenreizēs. klāt var ēst putukrējumu, ievārījumu vai krējumu
7. labu apetīti!!!
Uz augšu