Torte "pelnrušķīte"

2005. gada 11. novembris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Atdzesētu margarīnu sasmalcina, pievieno ar kakao sajauktus miltus, sabrež, līdz veidojas drumstaliņas. Pievieno 1 olu baltumu, samaisa un liek ietaukotā pannā ar noņemamām malām. Cep 240 grādu temperatūrā 15 minūtes. Atdzesē. Atstāj formā. Zēlantīnu aplej ar ūdeni un uzbriedina. 3 olu baltumus sakuļ stingrās putās, pamazām pievieno aveņu sīrupu. Pievieno pusi no uzbriedinātā želantīna. Pārlej biskvītam un ļauj pusstundu sacietēt. 2 olu baltumus ar cukuru sakuļ stingrās putās, pievieno safrānu un atlikušo želantīnu. Pārlej pār aveņu krēmu un ļauj 1 stundu sastingt. Šokolādi kopā ar sviestu ūdens peldē izkausē. Pārlej pāri tortei. Atdzesē. Dekorē ar zemenēm.
Uz augšu