Cepti cukīnī d-itālijas gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja izmēra cukīnī (lai nav pārauguši un iekšā nav sēklas, miziņa mīksta)
  • 2 ēd.k. gāzēta minerālūdens
  • 30 g milti
  • 50 g rīvēta pekorīno siera (ciets aitas piena siers)
  • 3 olas
  • 3 ēd.k. sasmalcinātas piparmētru lapas + pētersīļi
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Sajauc miltus, olas, ūdeni ar sasmalcinātajām garšvielām un sieru, līdz izveidojas viendabīga masa.
  2. Cukīnī sagriež plānās škēlēs un apviļā iepriekš sagatavotajā masā.
  3. Cep lielā eļļas daudzumā.
  4. Tāpat var cept arī burkānus, kartupeļus un sarkanos sīpolus.
  5. Varen gardi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni