Sicīlijas apelsīnus alāti

4 1

Sastāvdaļas

  • 6 nomizoti apelsīni
  • 1 neliels sīpols
  • 2 ēd.k . extra-virgin olīveļļa
  • 2 ēd.k. svaiga, kapāta pētersīļa
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

10 min.
  1. Apeelsīnus agriež apaļās šķēlītēs un kārto bļodā. Visu uzber sakapātus sīpolus un pētersīļus. Pārlej ar olīveļļu. Uzber sāli un piparus un viegli apmaisa. Ļauj kādas 10 min. nostāvēties pirms pasniegšanas.
  2. Ļoti interesants, eksotisks ēdiens, jo apelsīni netiek uztverti kā saldais ēdiens.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti