Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautēta l/lopa mēle darzeņos

2005. gada 8. novembris
Foto: Sandra Svensone
Pagatavošana
120 min
1. Noplaucē mēli un notīra.Tad sagriež šķēlēs, ne biezās.Visus darzeņus sagriež šķēlītēs.Stikla pīlē visu liekam kārtās.Kārta ar mēli apsālam,pipari,burkāni,paprika,gurķis,tomāti,sīpoli,ķiploki,viena ar visu mizu sīki sagriesta citrona šķēle,sīki sakapāti zaļumi,mazliet pētersīļa saknes,l/lapa,sāls.Tad atkal mēle un atkal kārtās dārzeņi ,neaizmirstot pa reizei sāli un piparus pēc garšas.Kad viss kārtās salikts,pārlejam ar ūdeni -lai visu nosegtu.Sautējam uz lēnas uguns lidz mēle miksta.
Uz augšu