Gardie vistu spārniņi

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg vistu spārniņi (var arī stilbiņus vai šķiņķīšus)
  • Burciņa krievu sinepes
  • Dilles (var iztikt)
  • Vegeta

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātus un nosusinātus spārniņus liek bļodā, bagātīgi apkaisa ar vegetu, pieliek sinepes (jo vairāk, jo labāk), pieber sasmalcinātas dilles un visu kārtīgi samaisa. Liek ledusskapī. Var cept uzreiz, bet būs daudz garšīgāk, ja cepsiet nākamajā dienā. Uz plāts uzklāj cepampapīru, kārto spārniņus un cep cepeškrāsnī 200-220 grādos apmēram 45 min., vienu reizi apgriežot uz otru pusi, lai apcepas vienmērīgi no abām pusēm. Sanāk ļoti garšīgi gan silti, gan auksti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas