Līdaka vai līnis siera mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • vesela līdaka vai līnis (var būt arī gabalos)
  • labi kūstošs siers, 300g
  • saldais krējums, 1 vai 2 paciņas atkarībā cik daudz ir zivs
  • baziliks, sāls - garšvielas pēc patikas

Pagatavošana

60 min.
  1. Notīrītu un iztīrītu zivi, kura nedaudz ir ierīvēta ar sāli liek tā saucamajā "pīlē", pirms tam apakšā uzlejot nedaudz eļļas. Kad zivs ielikta tai virsū uzlej saldo krējumu, uzber garšvielas un uzrīvē pāri sieru. Liek cepeškrāsnī uz aptuveni 200 grādiem un cepam kamēr zivs ir mīksta, to var pārbaudīt iedurot ar dakšiņu.
  2. Labu apetīti!

Komentāri

rolands 2014. gada 9. jūlijs 22:24
delikatese cieminiem negribeju dot kad pagarsoju
Janka 2013. gada 2. novembris 14:18
Ervīns acīmredzot nav armijā bijis, jo savādāk zinātu, ka armijā vienīgais zivs produkts bija zivju kotletes no veselām netīrītām zivīm..
Sanda 2012. gada 26. novembris 15:03
Cik ilgi Jus apmeram cepat?
vienkarshi pati zivis needu bet draugam loti garsho.. :0)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni