Cepti kartupeļi ar tomātiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 kartupeļi
  • 1 ēdk. sviesta
  • ½ ēdk. miltu
  • 2 lieli tomāti
  • 1 glāze piena
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Novārītus kartupeļus sagriež plānās šķēlēs, kopā ar smalki sagrieztu sīpolu apcep sviestā.
  2. Olas saputo, pievieno miltus, sāli, pienu, sīpollokus. Pārlej kartupeļiem un cep kā omleti.
  3. Tomātus sagriež šķēlēs, apcep sviestā, pieber sāli un piparus. Izkārto uz kartupeļu sacepuma.

Komentāri

ruu 2010. gada 23. novembris 13:53
vai, vai, cik garšīgi sanāca! Tiešām nebiju gaidījusi, ka būs tik labi!
Kādas 10min pirms sacepums bija gatavs, es tomātus sagriezu ripiņās, apcepu uz pannas, tad smuki saliku pa virsu un pārkaisīju ar sieru. Un pasniedzu ar skābu krējumu. Mmmmm!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni