Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ungāru nacionālās saldās pankūkas (gundela pankūkas)

2005. gada 29. oktobris
Foto: Evita Bole
Pagatavošana
30 min
1. Pildījumam:
2. uzvāra pienu ar pūdercukuru,
3. pieber m,altus valriekstus.
4. Noņem no uguns, pieliek rozīnes, citronu miziņu ( sarīvētu ), rumu, kanēli garšai
5. Kad atdzisis, pieliek putukrējumu.
6. Ar to tiek pildītas pankūkas, tad tās satin, vai pārloka un ieliek traukā, kuru var ielikt cepeškrāsnī.
7. Mērcei:
8. Samaisa olu dzeltenumus ar cukuru, pārējo pienu ar vaniļas cukuru, šķidru putukrējumu, sadrupinātu šokolādi, vāra, kamēr šokolāde izkūst, pieber miltus,
9. 3 minūtes vāra, maisot kamēr sabiezā, tad pielej rumu.
10. Pārlej pankūkas un cepeškrāsnī uzsilda.
11. Labu apetīti!!!!!
Uz augšu