Sākums > Receptes > Deserti

Ķirbju gardais krēms

2005. gada 28. oktobris
Foto: Ilze ...
Pagatavošana
1 min
1. Gabaliņos sagriež ķirbi, mazā ūdens dzudzumā izsautē mīkstus (ūdenim jāiztvaiko), izberž caur sietu, pievieno cukuru, sarīvē citrona miziņu, citrona sulu, uzbriedinātu želantīnu, karsē, līdz želantīns izkusis, pielej konjaku. Atdzišušā masā iemaisa saputotu krējumu. Krēmu sacietina un pārlej mērci
2. Mērcei: dzērvenes sašķaida, izspiež sulu. Čagām pārlej ūdeni, uzvāra. Šķīdumam pievieno cukuru, uzvāra. Pēc tam pievieno uzbriedušo želantīnu, maisot izšķīdina, pielej dzērveņu sulu un sakuļ.
Uz augšu