Ķirbju gardais krēms

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbju
  • 120 g cukurs
  • 1 citrons
  • 20 g konjaka
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 2.5 tējkarotes želantīna
  • Mērcei: 70 g dzērveņu
  • 1 glāze ūdens
  • 50 g cukurs
  • 1 tējkarote želantīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Gabaliņos sagriež ķirbi, mazā ūdens dzudzumā izsautē mīkstus (ūdenim jāiztvaiko), izberž caur sietu, pievieno cukuru, sarīvē citrona miziņu, citrona sulu, uzbriedinātu želantīnu, karsē, līdz želantīns izkusis, pielej konjaku. Atdzišušā masā iemaisa saputotu krējumu. Krēmu sacietina un pārlej mērci
  2. Mērcei: dzērvenes sašķaida, izspiež sulu. Čagām pārlej ūdeni, uzvāra. Šķīdumam pievieno cukuru, uzvāra. Pēc tam pievieno uzbriedušo želantīnu, maisot izšķīdina, pielej dzērveņu sulu un sakuļ.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti