Picas pamatne (kraukšķīga)

5 1

Sastāvdaļas

  • 7 g sausā rauga pulvera
  • 235 ml silta ūdens (40 C)
  • 275 g kviešu miltu
  • 30 ml olīveļļas
  • 10 g cukura
  • 5 g sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Mazā bļodiņā izšķīdina raugu ūdenī. Ļauj pastāvēt 10 min.
  2. Lielā bļodā miltus sajauc ar olīveļļu, sāli, cukuru, pievieno rauga šķidrumu un mīca, līdz izvedojas mīkla. To apsedz ar dvieli un ļauj uzrūgt 30 min. Pa to laiku sakarsē cepeškrāsni (175 C).
  3. Mīklu plāni izveltnē uz miltainas virsmas, uz tās liek to, kas pašam garšo un cep aptuveni 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti