Rullīši

2005. gada 9. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Notīra sīpolus (jo vairāk jo garšīgāk). Sagriež rupjākos gabaliņos. Sagriež karbonādi šķēlītēs (~ 1 cm ). Labi apsit no abām pusēm. Jāpakaisa ar piedevām. Izveidojas gaļas plānas plāksnītes. Ietinam tajās sīpolu gabaliņus. Sakarsējot pannu, ielejam eļļu, novietojam tur gaļas rullīšus, aplejam ar majonēzi labi daudz, lai gaļa var sautēties tajā. Pēc vēlēšanās var pakaisīt pa virsu visdažādākos dārzeņus katra gaumē, kas piešķir gaļai aromātu. Liekam vāku ciet un gaidām 35 min! Rezultātā Rullīši ir mīksti, sulīgi, atgādina šašliku! Vienreizēji garšīgi un ātri:)
Uz augšu