Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas un sēņu plovs

2005. gada 25. oktobris
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. vistas vāra ūdenī ,kamēr vista gatava,noņem no katla.rīsus liek ūdenī vārīt līdz gatavi ,tad rīsus notecina caur sietu.burkānus rīvē rupjās rīvēs.sīpolus smalki sagriež.vistu sagriež gabaliņos.sēnes sagriež.pannā apcep burkānus,sīpolus,vistu,pēc garšas pievieno vegetu,kamēr gatavi,pievieno sēnes,apcep,tad virsū kečupu.mazliet apcep,tad pievieno spiestu ķiploku,samaisa.pievieno rīsus,samaisa kārtīgi,mazliet apcep.
2. es ņemu rīsus''zelta''(tvaikotie),jo tie vārīšanas laikā neizjūk.garšīgāk,ja cepšanas laikā ar kečupu pievieno saldie čili mērce(apm.2ēdk.).
Uz augšu