Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Teļa gaļas un dārzeņu sautējums podiņā

2005. gada 24. oktobris
Foto: Maija Zvirbule
Pagatavošana
60 min
1. Teļa gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep. Gaļu ar apceptu sīpolu, apceptu čili, siltu ūdeni, garšvielām un sadrupinātu buljonu liek sautējamā podiņā iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī uz 200C. Pa to laiku sagriež burkānus šķēlītēs un apceptus pievieno gaļai. Pēc brīža pievieno nelielos gabalos sagrieztus kartupeļus. Kabačus sagriež šķēlītēs, nedaudz apcep un iemaisa sautējumā. Uzdrupina kaltētu baziliku vai kādu citu garšvielu un atstāj cepeškrāsnī vēl uz 20-30 minūtēm 150C.
Uz augšu