Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas un šampinjonu piena mērce

2005. gada 19. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Svaigu šampinjonu vietā var ņemt marinētus šampinjonus, var arī citas sēnes. Piena un miltu daudzums ir brīvi variējams, atkarībā no tā, cik daudz vēlas pašu mērci un cik biezu/šķidru.
Pagatavošana
30 min
1. Vistas fileju sagriež gabaliņos. Sīpolus smalki sagriež. Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
2. Sakarsētā pannā ielej mazliet eļļas, ieber vistu, sīpolus. Pēc garšas pievieno sāli. Apcep, kamēr gaļa gatava.
3. Pievieno šampinjonus, cep gatavus.
4. Ieber miltus, apcep, maisot pielej pienu, vēl apcep, kamēr mērce sabiezē.
Pasniedz ar zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu