Ātrā ābolu kūka 2

4 1

Sastāvdaļas

  • 6olas
  • 2 glāzes cukura
  • 2 glāzes miltu
  • āboli

Pagatavošana

30 min.
  1. nomizo ābolus un sagriež šķēlītēs, vīdēji nepieciešami ir kādi 10 āboli. 2. Sakuļ olas ar cukuru līdz masa kļuvusi gaiša un vijīga, iesijā miltus un samaisa. 3. Ietauko pannu ar sviestu un noklāj ar sagrieztajām ābolu šķēlītēm, pārlej pāri mīklas masu. Cep 20 min, 200 grādos. 4. Kad kūka izcepta to pārgriež uz pusēm un abas puses saliek kopā, vidū var arī iesmērēt ievārījumu.

Komentāri

AbýLike 2014. gada 23. februāris 17:35
Es uz āboliem vēl uzkaisīju saldētas dzērvenes, tad nav tik saldi un kūka smukāka
vikkie 2013. gada 26. februāris 00:20
Izklausās labi.kādu ievārījumu liekat pa vidu?
LLLLL 2012. gada 9. februāris 12:40
Pirms uzklat abolus es uzberu mannu miltu vieta.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize